Trénereink

KovacsMagdolna

Kovács Magdolna

ügyvezető, vezető tréner


“Számomra inspiráló és megtisztelő emberekkel dolgozni, ezért szeretettel és kíváncsisággal fordulok kerdéseikhez, lényükhöz.”

Bővebben

Nagyon fiatalon váltam felsővezetővé, így igen hamar nehéz kérdésekkel találtam szembe magam. Bizonyára ennek is köszönhetem, hogy már akkor felismertem a gyakorlati eszközök fontosságát.

Szakmai munkám mellett hamar ráébredtem mennyire fontos, hogy feltárjam mi is mozgatja a munkatársaimat. Ezért gyűjtöttem különböző szakterületekről azokat az eszközöket, amelyek elősegítették a mindennapi munka eredményességét és az együttműködést, elköteleződést is a munka és a csapat iránt.

Közel 15 éves felsővezetői gyakorlatom van multinacionális nagyvállalati környezetben – Warner Lambert, Magyar Kwizda, Millward Brown -, ahol munkám szervezetfejlesztés, később válságkezelés volt.


Vallom…

a life-long learning alapelvét. A XXI. század legnagyobb kihívását a hihetetlenül turbulens, gyorsan változó környezet jelenti. Felmerül a kérdés, hogy ilyen gyorsan változó körülmények között van-e értelme tanulni? Erre a válasz egyértelmű: igen! Ilyen környezetben látszik meg leginkább vezetői képességeink és szemléletünk következménye. A vezetői eszköztár tanulható, a vezetői magatartás begyakorolható és a szükséges szemlélet is fejleszthető.

Trénerként…

a legjobbaktól tanultam. Kiváló hazai és külföldi szakemberektől sajátítottam el sok más vezetői eszköz mellett az NLP módszertanát és a fejlődési szemléletet. Ezzel a tudásommal inspirálom a vezetőket, munkabírásommal és nyugalmammal támogatom azt a kapcsolatot, amelyben a saját ütemükben és a saját céljaiknak megfelelően fejlődni tudnak.

Generatív szemléletben gondolkodom és dolgozom. Úgy támogatom a változást, hogy közben maximálisan az ügyfél van a figyelmem fókuszában. Nagyon szeretem, ha úgy tudom a vezetőket inspirálni, hogy közösen jövünk rá a megoldásra.


MUNKÁM során…

gazdasági, változáskezelési szaktudásomat, valamint NLP tréneri tapasztalatomat és 15 éves felsővezetői gyakorlatomat ötvözöm.

Fő szakterületeim…

szervezetfejlesztés, vezetőképzések, executive coaching, kommunikáció és NLP (Neurolingvisztikus programozás).

 

CzikkelyTibor(1)

Czikkely Tibor

vezető tréner


“A munkám lényege, hogy ráébresszem azokat, akik képesek űrhajót tervezni, hogy egy prezentáció megtartása vagy egy teljesítményértékelés megírása sem foghat ki rajtuk.”

Bővebben

Mérnök ember vagyok, aki a közgazdaságtanba is alaposan belekóstolt. Mindig is közvetlenül emberekkel foglalkoztam, így folyamatosan kerestem az eszközöket, amelyekkel még sikeresebb lehetek a velük való munkában. Azt találtam, hogy a kölcsönös bizalom segít abban, kivételes vezetői teljesítményt érjek el.

Több, mint 15 éves vezetői gyakorlatom van multinacionális nagyvállalati környezetben – Linde, Bosch, Vaillant, Hansa Metallwerke -, az értékesítés és vevőszolgálat területén.


Vallom…

a sokoldalúság elvét. Ez számomra azt is jelenti, hogy minden egyes emberi kapcsolat során azt keresem, hogy hogyan tudok csatlakozni a másik „világához”, majd utána vezetni úgy, hogy mindkettőnk számára kielégítő eredményt érjünk el.

Trénerként…

módom volt és van is, kiváló magyar és nemzetközi tanítóktól megszereznem azt a tudást, amelyet szívesen adok át olyanoknak, akik akarnak tanulni, inspirálódni. Megmutatom, hogy hogyan lehet vezetőként a munkatárs „világához” kapcsolódva magas teljesítményt elérni. Fontos az is, hogy mindezt jó hangulatban, szórakozva tehessük meg.


munkám során…

mérnök-közgazdász és NLP szaktudásomat, több, mint 15 éves vezetői tapasztalatomat, valamint Hasya jóga (jóga nevetés) klubvezetői gyakorlatomat ötvözöm.

Fő szakterületeim…

értékesítés, vevőmenedzsment, kommunikáció, prezentáció, együttműködés, tárgyalástechnika és ügyfélszolgálat.

TollasAttila

Tollas Attila

Tárgyalási specialista
NegoLab


„A tárgyalóasztaloknál eltöltött számtalan óra alatt két jelentős felismerésem volt: az egyik az, hogy szenvedélyesen szeretek tárgyalni, és a képességeim is a tárgyalások közben élesednek ki. A másik pedig az, hogy mindig tudok tanulni. Ezek fontosak!”

Bővebben
Számtalan tárgyalással eltöltött óra után — energiaszektor, autóipar, reptér, kozmetika, luxusipar — lettem a világ egyik vezető tárgyalásikészség-fejlesztéssel foglalkozó cég vezető trénere.
Több vállalatnak vagyok tárgyalási konzultánsa. Éles tárgyalásokon vagyok jelen. Figyelem, hogyan tud javulni a tárgyalás eredményessége, hogyan tudunk jobb üzletet kötni és segítem a tárgyalókat, hogy körről-körre fejlesszék a tárgyalási készségeiket.
Több száz közép- és felső vezetőt tanítottam arra, hogy ők valóban jó tárgyalási eredményeket érjenek el. Szerencsés vagyok, hogy a szenvedélyem a munkám és azt csinálom, amiben igazán kiteljesednek a képességeim.

Vallom…

hogy a résztvevők rálátást kapnak a változással kapcsolatos ismeretekre és tudatosabban, sikeresebben és magabiztosabban fognak felkészülni és végigvinni egy-egy tárgyalási folyamatot.
 A való életre helyezzük a hangsúlyt! Csak azt tanítjuk, ami velünk is megtörténik!

Trénerként…

alapgondolatnak tartom, hogy a tréningeken a hallgatók csak akkor tudnak eredményes készségfejlesztésben részt venni, ha a gyakorlatok aránya messze meghaladja az elmélet arányát. A gyakorlatokat minden esetben úgy állítjuk össze, hogy azok „saját élményt” jelentsenek a hallgatóknak. Ezáltal rögzül az adott szituációhoz tartozó „emlék” és „éles” helyzetben visszaidézhetővé válik a tapasztalati tudás. Ez tudatosságot eredményez, ami megkérdőjelezhetetlenül a leghatékonyabb formája a valós életű helyzetek kezelésének.

Fő szakterületeim…

tárgyalástechnika és kérdezéstechnika.

KorompayKinga

Korompay Kinga

Coach, Team Coach


„Inspiráció és együttműködés. Ezek a kulcsszavaim. Azokért a pillanatokért dolgozom, amikor átbillen az ügyfél és felfedez magában valami újat és megtesz egy nagy lépést, amit korábban nem hitt magáról. Vagy amikor a csapat mégis összeáll és összehangolódik.”

Bővebben
HR-esként és szervezetfejlesztőként megtanultam, hogy a valós vállalati környezetben az elméleti modellek nem feltétlenül működnek. Hétköznapi helyzetek megoldását várják az emberek, hogy „Na jó, de holnap mit csináljak a Gézával…”? Ez jellemez trénerként és coachként is, azt nyújtani az embereknek, amire éppen ott és akkor szükségük van, amit hajlandóak megtenni magukért és egymásért. Közgazdászként, 15 éves multinacionális  (Ericcson, Elmű-Émász Társaságcsoport) és KKV tapasztalattal váltottam át a tanácsadói oldalra, hogy különböző szervezeti kultúrákat és vezetőiket támogassam coachként, trénerként, szervezetfejlesztőként, HR tanácsadóként.

Vallom…

hogy az emberek képesek a megújulásra, képesek kimozdulni a mélypontokról, képesek kimondani egymásnak a nehéz mondatokat és képesek együttműködni újra! Az én feladatom, hogy erre inspiráljam őket, hogy a saját tanulásuk legyen a legfőbb motiváció a változásukban.

Trénerként…

a praktikus oldalban hiszek. A jelenlévők csak azt fogják megtanulni, ami éppen ott és akkor nekik fontos. Ezért nagyon sok saját, valós helyzettel dolgozok. Bátran viszem be azt is, amit éppen a csapaton látok. Ha kell felkavarom az állóvizet, támogatón segítem az addig fel nem vállalt mondatok kimondását, energiát és bátorságot adva nekik. A tiszta és támogató visszajelzésben hiszek. Hogy minden erősségünk egyben csapdánk is és minden fejlesztendő területünk egy erősségünkön alapul. A humor és a pozitív energia jellemző eszközeim, nevetve lehet a legjobban tanulni és feloldani még a legnehezebb helyzeteket is. Az igazi szervezeti eredmények ezekből születnek majd.
Coachingot, Action Learning Team Coachingot és sokféle egyéb módszertant is (NLP, Gestalt) ötvözök munkám során. Coachingot tanítok és Coachokat is képzek.

MUNKÁM SORÁN…

Közel 20 éves vállalati és szervezetfejlesztő tréneri tapasztalatomat, közgadász és HR-es énemet ötvözöm vegyes módszertanokkal, sok-sok inspirációval és energiával.

Fő szakterületeim…

Konfliktusos helyzetek feloldása, mediálás, együttműködés fejlesztés, motiváció és energizálás és ezekhez kapcsolódó szervezetfejlesztési módszertanok, tréning, workshop, team coaching, coaching

NagyLajos

Nagy Lajos

tréner, coach


"A változás sokkal gyakrabban vezet belátáshoz, mint a belátás változáshoz."

Bővebben
Mint sokan mások, kamaszként én is feltettem magamnak (és másoknak is), az élet "nagy" kérdéseit. Talán abban különböztem a kortársaimtól, hogy engem jobban nyugtalanítottak ezek a kérdések, és a nyugtalanságommal vegyes kíváncsiságom válaszok reményében hajtottak újabb lehetőségek felé. Ami előre tekintve egyenes útnak, tudatos választásnak tűnt, az visszatekintve kanyargóssá, sorsszerűvé vált ugyan, de cseppet sem lett felesleges, vagy haszontalan. Talán éppen ezért is, ma már fontosabb, hogy több kérdésem legyen, mint ahány válaszom...

Vallom…

hogy a változás mindig tanulás; egy olyan tanulás, amely tudatos és tudattalan szinten egyaránt zajlik, és amelynek csak kezdete van. Ehhez a változáshoz mindenki rendelkezik azokkal a belső erőforrásokkal, amelyek aktívvá és elérhetővé tehetők.

Trénerként…

Hiszek abban, hogy a tréning egy különleges találkozás a Másikkal, az ő saját világában. Egyedi és talán szokatlan, mert ami történik, soha nem hétköznapi. A problémával küzdő és változni akaró ember gyakran irracionálisnak, a "normálison" túlinak éli meg az állapotát, helyzetét, ezért a tréningnek sem kell feltétlenül mindig logikusnak és racionálisnak lennie.

MUNKÁM SORÁN…

Pszichológiai ismereteimet, az NLP-ben, és ericksoni hipnózisban megszerzett tudásomat használom.

Fő szakterületeim…

Kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés, együttműködés, asszertivitás.

GTimea

Galambos Tímea

business és life coach


"Inspirálni és motiválni szeretem az embereket, hiszek abban, hogy több van bennük, mint gondolják. Kellő hajlandósággal és megfelelő szakmai támogatással, mindenki képes a számára szükséges változásra."

Bővebben
Energikus, jó kedélyű személyiség vagyok, akivel bizalmi légkörben zajló beszélgetések részese lehet.  Tanultam és tanítottam is (pedagógus diploma és 9 év gyakorlat, marketing kommunikációs szakközgazdász, life coach és business coach végzettség, NLP practioner, párkapcsolati tanácsadó).
Dolgoztam kis - és középvállalatoknál és multinál is, így ismerem a felmerülő problémák nagy részét, több éves coach tapasztalattal rendelkezem.
Gyerekkorom óta röplabdázom - csapatjátékosként is tisztelem mások segítését, az egyént, a kitartást és a teljesítményt. Mint egy jó edző, buzdítom, kísérem coaching partneremet, elfogadó, ugyanakkor következetes vagyok, aki fókuszban tartja a kitűzött célt.
Karitatív tevékenységet a Professzionális Coaching Egyesületben végzek, alapító tagként.

Vallom…

hogy kitartással és humorral át lehet lendülni az élet nehezebb szakaszain, és nem szégyen ehhez segítséget kérni. Hiszek a folyamatos tanulás szükségességében, aminek én is rabja vagyok. Rendszeresen képzem magam szakmai eseményeken a coaching és a határszakmák területén. Számomra ez a folyamatos feltöltődés teszi lehetővé, hogy ebben a felgyorsult világban rugalmasan tudjak alkalmazkodni a környezetemben bekövetkező állandó változásokhoz és megújulva, ezekkel a pozitív energiákkal inspiráljam partnereimet is.

COACHKÉNT…

Ügyfeleimnél gyakran tapasztalom, hogy már az sokat jelent, ha beszélhetnek saját magukról és a bennük keringő kusza gondolatok - a találkozóink során -, konkrétan megfogalmazott mondatokként kimondásra kerülnek. A beszélgetést a probléma szintjéről - a megfelelő kérdésekkel - a megoldás szintjére irányítjuk, és a cél elérése utáni helyzetről alkotott elképzelésekről és a felhasználható belső erők mozgósításáról egyeztetünk.
Az alkalmazott megoldásközpontú szemléletnek köszönhetően bízom abban, hogy az, amit az ügyfeleim maguk számára akarnak, az jó. Nekem már csak annyi a feladatom, hogy komplex módszereim segítségével közösen megtaláljuk ezt az egyensúlyt, amihez én a bizalmi légkört és az osztatlan figyelmet is biztosítom.

MUNKÁM SORÁN…

Széles eszköztárral dolgozom - coaching, NLP és tréningeszközök -, szeretek rendszerekben gondolkozni, keresem a párhuzamokat. Az őszinteség híve vagyok, még a kellemetlen helyzetekben is.

Fő szakterületeim…

Önbizalom - és énmárkaépítés, asszertív kommunikáció, kiégés, konfliktus - és stresszkezelés, munka-magánélet egyensúly, élet - és karriercélok.

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 27.

terkep mellett