Mi történik egy NLP bevezető esten?

Mi történik egy NLP bevezető esten?

Október 2-án NLP bevezető estet tartottunk az NLP Practitioner kurzusunknak is helyet adó MEMO Házban. Bevezető estjeinket elsősorban azoknak szánjuk, akik fontolgatják a részvételt a Practitioner kurzuson, de a beiratkozás előtt jobban meg szeretnék ismerni az NLP módszertanát, illetve a tanfolyam menetét.

NLP

 

Októberi bevezető estünkre elsősorban olyan érdeklődők érkeztek, akik úgy érzik, hogy az NLP segítséget nyújthat nekik a hivatásukban: coachok, tanárok, cégvezetők, valamint HR szakemberek vettek részt, bár többen hozzátették, hogy az itt megszerzett tudás a magánéletükben is a segítségükre lehet. Apropó hivatástudat: sokat beszélgettünk arról, hogy milyen sokféle szakmában lehet segítségünkre az NLP, amelyet számtalan, különböző területen tevékenykedő ismert ember is gyakorol. Tudtad például, hogy J. K. Rowling a Harry Potter könyvekben bizonyos varázslatokat az NLP technikák alapján alkotott meg?

Persze szó sincs arról, hogy maga az NLP varázslat lenne, hatékonyságát inkább a több évtizedes kutatás és modellezés biztosítja. Erről is sokat megtudtunk, amikor Czikkely Tibor NLP tréner segítségével áttekintettük az NLP történetét, kialakulását és iskoláit.

 Az este második felében ízelítőt kaptunk néhány konkrét NLP technikából: megtanultuk például, hogy hogyan dönthetjük el, tárgyalópartnerünk mely érzékszerveit használja leginkább információ-gyűjtésre és hogyan tudunk úgy kommunikálni, hogy ezekre az érzékeire hassunk, vagy azt, hogy hogyan építhetjük le egy-egy rossz szokásunkat és sajátíthatunk el helyette más, hasznosabb viselkedési mintát.

Bánod, hogy lemaradtál?

Számos további eseményen várunk, ahol megismerheted az NLP-t: október 9-én és 30-án konkrét, gyakorlati technikákat tanulunk a halogatás leküzdésére a Halogatás meetupjainkon, október 26-án pedig elindul a Practitioner tanfolyamunk! Kövesd a facebook oldalunkat, hogy értesülj a legfrissebb programokról!

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

Mesterek és Módszertanok Háza
1077 Budapest, Wesselényi utca 73.