Slide background
SALES STRATÉGA
egyetemi képzés
Te hozd a céltudatosságod, mi adjuk az eszköztárat.

A Széchenyi István Egyetem a New Code Csoporttal együttműködésben elindítja az ország első egyetemi sales stratéga képzését!

SALES STRATÉGA
egyetemi képzés
Te hozd a céltudatosságod, mi adjuk az eszköztárat.

A Széchenyi István Egyetem a New Code Csoporttal együttműködésben elindítja az ország első egyetemi sales stratéga képzését!

szelogo.png
nccsoport.png
Az ország első egyetemi sales stratéga képzésen végzettek képesek lesznek stratégiát alkotni, értékesítési csapatot felépíteni és irányítani, valamint kiemelkedő ügyfélélményt nyújtani és értéket közvetíteni partnereiknek úgy, hogy közben felismerik a digitális megoldások használatában rejlő lehetőségeket.

Kiknek szól?

SENIOR SALES 
SZAKEMBEREK
ÜGYVEZETŐK ÉS STARTUPPEREK
FRISSEN KINEVEZETT SALES VEZETŐK
BÁRMELY ÜZLETI TERÜLET VEZETŐINEK
salesstratega_2022_csempe1.jpg
salesstratega_2022_csempe2.jpg
salesstratega_2022_csempe3.jpg
Tanulj nálunk az érték és adat alapú üzletért!

Csatlakozz te is egyetemi szakirányú továbbképzésünkhöz és szerezz Sales stratéga diplomát!

A képzés célja

A képzés gyakorlati szempontból mutat keresztmetszetet az értékesítési vezető szerepéről, az értékesítési stratégiáról és a vállalati mindennapok kapcsolatáról. A képzés elméleti és módszertani elemei mellett, központi szerepet szán annak is, hogy nagyvállalati értékesítési vezetők, csúcsvezetők mutassák meg kihívásaikat és eredményeiket egy-egy fontos témakörben. A képzésnek része az iparági napok, ahol a hallgatók a hazai üzleti élet szereplői mellett elismert tudományos gondolkodókat, szakembereket is megismerhetnek.
 
Magyarországon több értékesítési témájú, nem egyetemi keretek között zajló tréning is megvalósul. A Sales Stratéga képzésünk ezzel szemben a legfelső szintű, stratégiai kérdésekben ad gyakorlati továbbképzési lehetőséget, egyedülálló módon a jelenlegi felsőoktatási piacon.

Mit kapnak a hallgatók?

 • Egyetemi oklevelet
 • Kézzel fogható elméleti tudást
 • Betekintést nemzetközi sales szakmai trendekbe és gyakorlatokba
 • Konkrét esettanulmányokat
 • Új generációs salest támogató informatikai rendszerek, digitális kultúra megismerését (business intelligence (BI), AI tools, Big Data, e-sign, …)
 • Korszerű vállalatmenedzsment ismereteket, sales szervezet felépítése, működtetése
 • Modern selling tudást, ügyfélismereti skilleket (NLP, pszichológia, stb..)
 • Pricing és bid folyamatok ismeretét
 • Stratégiai sales – értékteremtés, megbízható, hosszú távú üzletkötések által
 • CCXP, ügyfélélmény a fókuszban,
 • Értékesítés ösztönző eszközöket, lojalitási programokat
 • Sales és a társosztályok együttműködésének sajátosságait (felsővezetés, controlling, marketing, hr, support, ügyfélszolgálat)
 • Omnichanel marketing és account bases sales ismereteket,
 • Tervezést (forecastolás) elméletben és gyakorlatban
 • Értékesítési etika, etikus magatartás fejlesztését a szakmában
 • Hallgatók és oktatók szakmai közösségét

A képzés főbb témakörei

165472 40Értékesítési szervezet

165472 40Értékesítők ösztönzése

165472 40Kompetenciafejlesztés
165472 40 Business development
165472 40Értékesítés és marketing
kölcsönhatása
165472 40Stakeholder menedzsment
165472 40Értékesítési technikák
165472 40Sales stratágiák
165472 40Technológiai trendek
165472 40Esettanulmányok
165472 40Adatvezérelt Sales
165472 40Iparági napok
salesstratega_2022_decopic-1.jpg

OKTATÓINK

Image

Regionális oktatásszervező
Google

Balog Gábor

A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el.
Image

Sales Manager & Trainer
EGIS

Bodnár Gyula

1989-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd később pszichiáter szakvizsgát szerzett. Felnőtt kora legnagyobb részét a gyógyszeriparban töltötte, ott lett tréner is. Legszívesebben értékesítési és vezetői képzéseket tart.
Image

üzletfejlesztésért felelős vezető
Google

Boncsér Henrietta
2011 óta tagja a Google magyarországi csapatának és segíti a cégeket a digitális transzformációban. 4 év tapasztalattal rendelkezik design thinking trénerként. Több mint 30 workshopot tartott különböző cégek számára Magyarországon és külföldön.
Image

Head of Marketing
Google

Boros Botond

2005 óta foglalkozik marketinggel. Jelenleg Google magyarországi marketingvezetőjeként és a közép-kelet európai ügynökségi marketing felelőseként tevékenykedik.

Image

Ügyvezető igazgató
Menedzserek Országos Szövetsége

Buday Kollárik Tímea

5 éve a Menedzserszövetség ügyvezetőjeként hoz friss lendületet a Szövetség életébe, nagy lelkesedéssel és odaadással építi a Szövetség presztízsét, az elnökség támogatásával.

Image

Értékesítési és marketing igazgató
Kempinski Hotel Corvinus, Budapest

Dénes Judit

Hitvallása, hogy minden a csapaton múlik, ő "csak" a karmester. A mindennapokban alapnak tekinti a magas minőségű szolgáltatás nyújtását. Diplomata édesapja révén az utazás gyermekkora óta kiemelt szerepet tölt be az életében, pályaválasztása is ennek köszönhető.
Image

Sales Stratéga képzés szakmai programfelelőse
Sales tréner, tanácsadó, New Code Csoport

Czikkely Tibor

Szívesen ad át tudást olyanoknak, akik tanulni, inspirálódni akarnak és fontos számukra a magas teljesítmény. Több, mint tizenötéves tapasztalattal mutatja meg az értékesítés, az ügyfélszolgálat és a tárgyalások mesterfogásait.
Image

egyetemi docens
Széchenyi István Egyetem

Dr. PhD Élő Gábor

Egyetemi docens, infokommunikációs szakmai karrierjét a Nokia vállalatcsoport finnországi gyárában kezdte 1990-ben. 1996-ban aktívan részt vett a Nokia gyártó és fejlesztő tevékenységének magyarországi beindításában.
Image

Értékesítési vezető
Dun & Bradstreet Europe

Gila Ferenc

Bejárva a klasszikus értékesítői evolúciós utat, kkv hideghívásból a divers csapatok vezetéséig. 4 teljesen különböző iparágban, középtől a legnagyobb vállalatokig. Jelenleg elhivatottan képviseli az adatalapú értékesítés stratégiák megalkotását.
Image

Globális Executive Alelnök
Shell International Petroleum Company

Kapitány István

„Több mint harminc éves nemzetközi karrierem egyik legfontosabb tevékenysége a megszerzett tudás és tapasztalat átadása a fiatalabb vezetői generáció számára. Munkaköröm talán leghasznosabb és legfontosabb tevékenysége ez, mely egyben engem is segít abban, hogy én is képes legyek megújulni.”
Image

Jövőkutató

Kánai András

1994 óta rengeteg reklámkampányban vett részt, mint stratéga, ötletgazda, kreatív, szövegíró, megrendelő és szervező. Több száz cikket írt főleg marketing, kommunikáció, reklám, kultúra, jövőkutatás és science fiction témakörben többek közt az Élelmiszer, a Forbes, a Media és Marketing, a Hetek, az Üzlettárs és a HVG Extra.
Image

vezérigazgató
Antenna Hungária Zrt.

Király István

Pályafutása során ötször épített át, vagy épített fel a nulláról sikeres vezetői csapatokat, így sajátította el a változásmenedzsment, a fúzió és felvásárlás, valamint a fúzió utáni integrációs folyamat know-how-ját mind a fogyasztói, mind a B2B ügyfelekkel foglalkozó szervezetek számára.
Image

Regional Head of Sales
OTP Bank Nyrt.

Koncsek Gergő

Több mint 10 éves vezetői tapasztalatát a pénzügyi szektorban szerezte, azon belül is kereskedelmi bankok értékesítési területeiért felelt. Elkötelezett híve az érték alapú értékesítésnek, de emellett komoly tapasztalattal rendelkezik nagy hálózatok teljesítmény menedzsment rendszerének kialakításában és működtetésében.
Image

Beszerzési vezető,
Fővárosi Vízművek Zrt.

dr. Korossy Emese

Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként gyakorlati tapasztalattal rendelkezik hierarchizált szervezet döntési mechanizmusainak elvárásairól, valamint a közbeszerzés és a belső szabályzat szerinti versenyeljárások összehangolásának kérdéseiről.
Image

Nemzetközi értékesítési vezető
British Telecommunications

Lévay-Nagy Bence

Az értékesítés szerves részét képezi életének, többféle értékesítői, illetve értékesítési vezetői pozíció is hozzásegítette őt ahhoz, hogy a telekommunikáció, illetve egyes IT területek lényegét átlássa és segíthesse nem csak az ügyfeleit, de a saját csapatait is céljaik elérésében.
Image

CFO
Wallis Asset Management Kft.

Mező Gyula

Közel 25 éve dolgozik pénzügyi vezetőként. Villamosmérnöki és mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkező szakember jelenleg a Wallis Asset Management Zrt. pénzügyi igazgatója, Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vagyonkezelési igazgatója, a Graboplast Zrt., az Alteo Nyrt. és a FoxPost Zrt. igazgatóságának tagja.
Image

Program manager
Ai.R Kft.

Miletics Pál

Fő feladata telekommunikációs, informatikai és egészségügyi szolgáltatások implementálása, termékmenedzsment, marketing és termékfejlesztés, valamint termékek és szolgáltatások árazása.
Image


ügyvezető igazgató
Rossmann Magyarország

Németh Kornél

Mintegy 20 esztendeje dolgozik a kereskedelemben, árufeltöltői és promoteri diákmunkásként indult az útja. Dolgozott helyettes étteremvezetőként, vezetett műszaki üzletet majd több élelmiszerüzletből álló kereskedelmi területet. 2019 óta a Rossmann Magyarország egyik ügyvezetője.
Image


Digitális üzlet és stratégia fejlesztési szakértő

dr. Romhány Gergely

Gergely jogász-közgazdász végzettségű, amit 12+ év tapasztalattal a háta mögött elsősorban informatikai területen működő cégek felépítésében kamatoztat, amit hol magának hol másnak épít.
Image


Senior Account Executive
VISA

Sármay Bence

Több, mint 20 éve, szinte megszakítás nélkül foglalkozik értékesítéssel a pénzügyi-fizetési szektorban. Jellemzően hazai és nemzetközi multinacionális vállalatoknál dolgoztott, ahol legtöbbször rálátása volt a stratégiai tervezéstől a kivitelezésen át az ügyfél kapcsolattartásig a teljes folyamatra.
Image


Sales Director
Retail Division at Indotek Group

Simon Tamás

Az elmúlt több, mint 15 évben komoly tapasztalatokat szerzett kereskedelmi ingatlanok akvizíciójában, működtetésében és bérbeadásában, itthon és külföldön egyaránt.
Image


Kereskedelmi vezérigazgató-helyettes
Magyar Telekom Nyrt.

Szabó Melinda

Jelenleg egy több ezer fős terület vezetőjeként feladatkörébe tartozik az értékesítés, az ügyfélszolgálat, a márkakommunikáció tevékenységek összehangolása, az ajánlatok kialakítása és részben a termékfejlesztés is.
Image


Ügyvezető igazgató
SZPH Consulting Kft.

Szakács Hedvig

Több, mint 25 évet dolgozott multi cégeknél különböző vezetői (CEO, CFO) pozíciókban. 8 éve elnökségi tagja, 5 éve alelnöke a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának.
Image


F&A Department Manager
Toray Industries Hungary Kft. / LG Toray Hungary Battery Separator Kft.

Szűcsné dr. Györgyi Anikó

Tapasztalt menedzser, pénzügyi és számviteli, jelentéskészítési, pénzforgalmi, költségvetés-tervezési, üzleti tervezési, költséggazdálkodási és árképzési stratégiákban jártas üzletfejlesztési szakember.
Image


alelnök
FOXCONN Csoport

Dr. Tálos Péter

2003 óta dolgozik a Foxconn csoportnál, ahol különböző - vezetői - pozíciókat töltött be. Részt vett a cégcsoport európai akvizícióinak lebonyolításában. Vezetése alatt a vállalat eddig minden évben nyereséges volt és megőrizte helyét az ország 25 legnagyobb árbevételű cégei között.
Image


Igazgató
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Dr. Török Róbert

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum: történész-muzeológus 2007-től, igazgatóhelyettes 2012-től, igazgató: 2020-tól. Dreher Sörgyárak Söripari Emléktár: főmuzeológus, művészeti tanácsadó, 2019-től.
Image

Head of SEO & Analytics
Intren

Tóth Nóra

Az INTREN analitikai és SEO üzletágának vezetőjeként a legfontosabbnak azt tartja, hogy lépést tudjunk tartani a digitális ökoszisztéma rohamosan fejlődő újdonságaival, az üzleti eredményeket ne csak mérni tudjuk, hanem azokból magabiztos döntéseket is hozhassunk.

Image

Sales & Business Development manager
Szakfelelős, New Code Csoport

Bata-Bakody Zsuzsanna

20 éve foglalkozik értékesítéssel. Gyerekkora óta rajong az autókért, ezért több éven keresztül dolgozott a Porsche, majd a Renault csoportnál értékesítőként, marketing és értékesítési vezetőként. Pályafutása legnagyobb részét, 16 évet a Vodafone Magyarország Zrt-nél töltött, kis, közép, majd nagyvállalati szegmensben.
Image


Stratégiai & marketing igazgató
Schiller Autó Család

Schiller Márk

Autó volt a jelem már óvodában is. Amikor kérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, ha majd nagy leszek zsigerből vágtam rá, hogy én bizony apukámmal és nagypapámmal fogok dolgozni. Ez így is lett. A "kis Schiller" titulust és becenevet megörökölve már 13 éves korom óta családi vállalkozásunk körül sertepertélek, nyaranként dolgoztam szervizeinkben és irodáinkban is.
Image


Customer Experience and Digital Expert, Consultant,
Memeber of CXPA

Szabó Balázs

Szabó Balázs egyike azoknak a szakembereknek, akik kombinálják a szaktudást és a tapasztalatot olyan szakterületekről mint a LEAN | Six Sigma, az ügyfélélmény és a digitális fejlesztés.

Együttműködő partnereink

Image
Image
Image
További információk

Tandíj

750.000 Ft/félév

Időbeosztás

2 félév
havonta 2 nap (péntek, szombat)

Oklevélen szereplő megnevezés

Értékesítési-stratéga/Sales strategist

TE újragondolnád az értékesítési tudásodat?

Csatlakozz te is egyetemi szakirányú továbbképzésünkhöz és szerezz Sales stratéga diplomát!

PÓT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: október 16. éjfél.
A meghosszabbított jelentkezési határidő 2022.10.16. éjfél. A jelentkezés akkor kerül elfogadásra, ha beérkezik a kitöltött jelentkezési lap, a szükséges dokumentumok és a jelentkezési díj.

KAPCSOLAT

Monostori Dóra +36 30 644 2851

További tájékoztatást kérek!