Rólunk

Szerettünk volna még jobbá válni a munkánkban. Akkor még nem sejtettük, hogy végül trénercéget alapítunk.

 Nagyon fiatalon kerültünk nagyon magas beosztásokba, muszáj volt felvenni a versenyt. A szaktudásunk már megvolt, sokkal inkább tapasztalatra és gyakorlati eszközökre volt szükségünk. Így jutottunk el a generatív szemlélethez és az NLP módszeréhez.

Először önmagunk miatt csináltuk, aztán rájöttünk, hogy ezen a téren óriási hiányosságok vannak itthon: az elméletet oktatják, a gyakorlat viszont lemarad. A New Code intézet létrehozásával ezen akarunk változtatni.

 

Fejlesztő Programok és HR Megoldások, Kezdőtől a Profiig.

Komplex fejlesztéseket valósítsunk meg, valódi változásokat hozzunk létre, specialisták vagyunk sok éves gyakorlattal. A magas minőség igénye hívta életre a NEW CODE CSOPORTOT is, melyben a New Code, az Ars Educatio, a Smart-HR és dr. Kaszás Ágnes adja a szakmai biztosítékot a kiváló eredményhez.

rolunk montazs

 

Az elmúlt 10 évben több, mint 2000 főt tanítottunk.

 

Tartunk képzéseket magánszemélyeknek, vezetőknek, szakembereknek, vállalkozóknak, coachoknak, orvosoknak, trénereknek. Az International Trainers Academy of NLP London egyetlen magyarországi partnereként működünk. Az ITA egyébként azért jött létre, hogy segítsen fenntartani és növelni a világon elérhető NLP oktatások kiemelkedően magas minőségét.

Nem az a lényeg, hogy mi mit tudunk, hanem hogy ezt miként hasznosíthatod.

Nem egyszemélyes show-kat tartunk, hanem valódi, együttműködésen és gyakorláson alapuló tréningeket. Ezért nem az számít, hogy mivel érkeznek hozzánk a fejlődni vágyók, csak az, hogy mivel távoznak.

 

 

 

 

A New Code 1996 óta van jelen szervezetfejlesztésben és kompetenciafejlesztésben.  Engedélyezett felnőttképzési intézet és regisztrált képző a vali.ifka.hu oldalán, így pályázati képzések is megvalósíthatóak szakembereinkkel.

Az Ars Educatio szervezetfejlesztés és kompetenciafejlesztő programok kivitelezését végzi, elsősorban közép és nagyvállalti körben. Multiprogramban is akkreditált, minősített tanácsadókkal dolgozik.

A Smart-HR a fejvadászat mellett szervezeti diagnózissal, szervezeti struktúraátalakítással és stratégiaalkotás támogatásával foglalkozik közép és nagyvállalti körben.

Dr. Kaszás Ágnes integrált programjaival segít egyéni és szervezeti szinten a stressz és kiégés kezelésében és megelőzésében. A mentális, fizikai és érzelmi szintű eszköztár felhasználásával támogatja az egyénekben rejlő kapacitás kibontakozását és teljesítményük növelését.

 New Code Csoport game

 

Mennyire voltak elégedettek velünk eddigi ügyfeleink?
(ügyfeleink visszajelzései alapján)

 

tartalom


Tartalom

90%
felett

gyakorlatiassag


Gyakorlatiasság

90%
felett

trener


Tréner

90%
felett

 

Ismerd meg trénereinket, oktatóközpontunkat és minősítéseinket is!

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

Mesterek és Módszertanok Háza
1077 Budapest, Wesselényi utca 73.