Vezetőképzések

Vezetőképzés kezdőtől profiig


A képzés célja:


Specialitás: bizalmi alapú kultúrák eszköztárának átadása – párbeszéd alapú, coaching szemléletű, agilis, vagy adatvezérelt kultúrákban dolgozunk a legtöbbet, de foglalkozunk speciális résztémákkal is, mint a generációs kérdések, a halogatás, a legújabb döntéshozatali módszertanok, HR veszteségek, érzelmek kezelése, ….

Embereket vezetni ma már külön szakma. Lehetünk akármilyen jók a szakterületünkön, ha nem vagyunk jó vezetők, könnyen beomolhat lábunk alatt a talaj. Szerencsére jó vezetőnek nemcsak születni lehet, hanem azzá is válhatunk! Vezetőképzéseinken gyakorlati eszköztárat építünk, a cég kultúrájához igazodunk programjainkkal és szakembereinkkel.

Segítünk felfedezni és fejleszteni azokat a fő képességeket, amelyek elengedhetetlenek a sikeres cég- és csapat vezetéshez. Emellett alapelveket, módszereket és stratégiákat mutatunk meg, amelyeket a legeredményesebb vezetők is alkalmaznak. Célirányosabbá válik, közben tudatosabban kezeli majd a célja eléréséhez szükséges erőforrásokat és az azt befolyásoló emberi és környezeti tényezőket, valamint döntése következményeit is vállalja. Összességében hiteles, széleskörű tudással rendelkező vezetőket képzünk.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan szakembernek, aki tanácsadóként, értékesítőként termékeket, vagy szolgáltatásokat adnak el, és rájöttek arra, hogy szükséges az ügyfelei bizalmába férkőzniük, de még nem tudják pontosan, hogyan!

Hasznos azoknak is, akik kezdők az értékesítésben, vagy van már tapasztalatuk, és szeretnék a legújabb értékesítési technikákat elsajátítani.

Időtartama: 40 óra, vagy 120 óra, cégre szabottan, minimum 3 órás blokkonként

A képzés témakörei:
  • Vezetői stílusok
  • A vezetői kommunikáció
  • A hatékony visszajelzés módszere
  • A teljesítménybeszélgetés eszközei
  • Kapcsolatépítés és fenntartás vezetőként – a bizalom kérdései
  • Fejlődési plafonok, önkorlátozó mechanizmusok feloldása
  • Új hajtóerők, motiváció kiépítése
  • A helyzetfüggő vezetés
  • A coaching szemléletű vezetés 5 eszköze
  • Döntési mechanizmusok

Segítsen ismerőseinek rátalálni képzéseinkre és így egy sikeresebb üzletre!

Segíts ismerőseidnek rátalálni képzéseinkre és ezáltal egy sikeresebb, teljesebb életre!

Megosztom facebookon

new code logo szurke1

 New Code Kft.

1205 Budapest,

Sas u. 4.

Adószám: 12198618-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-564001

t.czikkely@newcode.hu

Oktatóközpont

Mesterek és Módszertanok Háza
1077 Budapest, Wesselényi utca 73.